top of page

Εγκαίνια σταθμού αποθήκευσης και αεριοποίησης φυσικού αερίου στο Άσπρο Σκύδρας - Παρουσία του ΥφΑΑΤ Δ. Σταμενίτη



Δείτε την ανάρτηση του ΥφΑΑΤ Διονύση Σταμενίτη:


Πρόκειται για τον πρώτο Σταθμό του ΔΕΣΦΑ στην Κεντρική Μακεδονία, μια εξέλιξη με τεράστια αναπτυξιακή σημασία για την ευρύτερη περιοχή.


Μια νέα ενεργειακή εποχή ξεκινάει. Βιομηχανικοί καταναλωτές, σταθμοί ανεφοδιασμού οχημάτων φυσικού αερίου αλλά και οικιακοί και εμπορικοί καταναλωτές θα μπορούν να τροφοδοτηθούν, αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη.



Η Ελλάδα με τις ουσιαστικές πολιτικές της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τόσο για τη μετάβαση στην πράσινη εποχή όσο και για την δυνατόν μεγαλύτερη ενεργειακή αυτονομία, έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε έναν σταθερό ενεργειακό κόμβο ολόκληρης της Ηπείρου μας.


Και παρά την ξεκάθαρη επιλογή μας να προχωρήσουμε στην καθαρή ενέργεια και στις ΑΠΕ, ξέρουμε πολύ καλά ότι το φυσικό αέριο θα συνεχίσει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε αυτήν μας την προσπάθεια. Το φυσικό αέριο, το καύσιμο «γέφυρα», που μας περνά από την εποχή του λιγνίτη στη εποχή του αέρα, του ήλιου και του νερού, θα είναι για τα επόμενα χρόνια η σταθερά πάνω στην οποία πρέπει να χτίσουμε. Και αυτό κάνουμε.



Με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Κυριάκου Μητσοτάκη ο Νομός Πέλλας δεν μένει πίσω, μπαίνει και αυτός στην εποχή του φυσικού αέριου.



Commentaires


  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • X
podcastthumbnail2.png
1045 (300 x 250 px) (8 x 10 cm) (1).png
1.png
xiotis.jpg
dimanik.jpg
OlympiaChour
G Adv
14794143_10210956394167365_1944590052_n.jpg
electronet.jpg
bottom of page