top of page

Γιατί θα μηνύσει η Δήμαρχος Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης; - Όλη η αλήθεια στα βίντεο



Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:


Στα παρακάτω βίντεο λοιπόν φίλοι μου, έχετε τη δυνατότητα να μάθετε όλη την αλήθεια σχετικά με τα όσα πρωτοφανή έπραξε σε βάρος του δήμου μας, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, τα οποία και με οδήγησαν στην επιλογή της υποβολής μήνυσης.



Ο δήμος και η ενασχόληση με τα κοινά, δεν είναι αστεία και χαλαρή υπόθεση, απαιτεί σοβαρότητα, γνώσεις και σεβασμό. Δεν "παίζουμε" για να αναδειχθούμε εμείς!


- Για κάτι που δεν κάναμε λοιπόν, μας κατήγγειλε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, από άκρατη μάλλον λαχτάρα και επιθυμία να μας βλάψει. Και μας κατήγγειλε σε όλες τις αρχές, Αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, Εισαγγελία, Αστυνομική Διεύθυνση κ.ά., καταγγέλοντας τις προπαρασκευαστικές συζητήσεις μας για τη διενέργεια μίας μεγάλης εκδήλωσης στα πλατανάκια Καλής.


Μας κατήγγειλε υποβάλλοντας ερωτήσεις του τύπου ποιός εξουσιοδοτήθηκε να συζητήσει με τους διοργανωτές, θέτοντας διαφορετικά το ευφυές ερώτημα τους, πώς εξουσιοδοτείται η δήμαρχος να συνομιλεί με φορείς και ιδιώτες, όπως με ρώτησαν στο παρελθόν!! Προφανώς η εκλογή και ετυμηγορία των συνδημοτών μας, δεν αρκεί για την μείζονα αντιπολίτευση..


-Ποινικοποιώντας και τη σκέψη μοναδική περίπτωση στα παγκόσμια ποινικά χρονικά(θέλει να σπουδάσει και Νομικά!), η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, συκοφάντησε και διέσυρε το δήμο μας, αποθαρρύνοντας παράλληλα κάθε σχετική προσπάθεια ανάδειξης και προβολής του τόπου μας.


- Το φεστιβάλ Πόζαρ διενεργείται σε μία περιοχή που είναι επίσης natura, επίσης προστατευόμενη, αλλά διενεργείται, διότι στην Αριδαία υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά αγωνιούν, νοιάζονται και συνεργάζονται για την ανάδειξη της περιοχής τους.



Προφανώς κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο river πάρτυ στο Νεστόριο της Καστοριάς.


Στη Σκύδρα μας, υπάρχουν άνθρωποι που επιθυμούσαν να διοικήσουν τον τόπο μας, αλλά τον πολεμούν, από φόβο μη τυχόν και πάρει εύσημα η δημοτική αρχή με επιτυχημένες δράσεις...


- Και μην μας απαντήσει ότι έκανε αβάσιμες, άσκοπες καταγγελίες σε όλες τις αρχές για να μας προστατέψει (άλλο τραγικό και υποκρητικό ψέμα, πέραν του ότι δεν χρειαζόμαστε καμία προστασία, ειδικά από την κ. επικεφαλής), αν κάτι τέτοιο επεδίωκε πράγματι, θα μπορούσε να το αναφέρει μόνο στις υπηρεσίες του δήμου.


Αντίθετα πρώτα κοινοποίησε την καταγγελία- αναφορά της στις δημόσιες υπηρεσίες και τον τύπο! ναι, δημοσίευσε τις καταγγελίες της και μετά λάβαμε γνώση εμείς.


- Για μένα που υπηρετώ, μέσω του επαγγέλματος μου, το νόμο, που ασκώ τα καθήκοντα μου με διαφάνεια, εντιμότητα και εφαρμόζοντας τους νόμους, πάντα είναι καλοδεχούμενη η οποιαδήποτε έρευνα της αρχής, καθώς δεν έχω να φοβηθώ κάτι.


Όμως μου προκαλεί μεγάλη λύπη το γεγονός ότι είναι απέναντι στο καλό του δήμου μας και των συμπολιτών μας, άνθρωποι που διεκδίκησαν τη ψήφο τους, άνθρωποι που σκέφτηκαν να υπηρετήσουν τον τόπο μας..


- Μάλλον ισχύει αυτό που είπε ο δημοτικός σύμβουλος Θεοφάνης (Φάνης) Σεμερτσίδης, είδε την επιτυχία του Φεστιβάλ Καντίνας και φοβήθηκε ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία η αντίστοιχη διοργάνωση σταν Αλμωπαίο ποταμό και προσπάθησε να ακυρώσει τη διοργάνωση της.



Υ.Γ.1. Αυτοί είναι οι μοναδικοί λόγοι για τους οποίους θα υποβάλλω μήνυση και όχι αυτοί που γράφετε εσείς οι ίδιοι με ψεύτικα προφίλ: G...A.., Σκ..ο..π.., Δ...Δ..


Υ.Γ.2. Αντιπολίτευση με ψεύτικα προφίλ στο διαδίκτυο δεν γίνεται. Αλλά ακόμη κι έτσι δεν μπορείτε να κρυφτείτε από τον εαυτό σας και τον τρόπο σκέψης σας, τις αξίες που έχετε και τους διακαείς πόθους σας από τα παλιά..


Υ.Γ.3 Εμμέσως, πλην σαφώς μας είπε και αμόρφωτους η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κι εδώ γελάμε πιο δυνατά και επαναλαμβάνουμε τη σοφή παροιμία του λαού μας: " ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ"!!!




Comentários


  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • X
podcastthumbnail2.png
1045 (300 x 250 px) (8 x 10 cm) (1).png
1.png
xiotis.jpg
dimanik.jpg
OlympiaChour
G Adv
14794143_10210956394167365_1944590052_n.jpg
electronet.jpg
bottom of page