top of page

Στο 43ο Συνέδριο Διεθνούς Οργανισμού του Ακτινιδίου ο ΥφΑΑΤ Δ. Σταμενίτης



Στο 43ο Συνέδριο του Διεθνούς Οργανισμού του Ακτινιδίου που διεξάγεται στην Άρτα από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ακτινιδίου παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης.



Όπως τόνισε στον σύντομο χαιρετισμό του ο Υφυπουργός, το ακτινίδιο είναι μια καλλιέργεια δυναμική, που χρόνο με το χρόνο κερδίζει έδαφος και αναπτύσσεται. Είναι ένα θετικό παράδειγμα παραγωγής καλλιέργειας, καθώς συνδυάζει, την υψηλή εξαγωγική δραστηριότητα και τη συνεισφορά στην οικονομία, την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων, ως ποιοτικών, την ενίσχυση του ελληνικού brand, και τέλος την κερδοφορία για τον παραγωγό, που του δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί περαιτέρω.



Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στην αναπτυξιακή πορεία που χαράσσει ο τομέας του ακτινιδίου σημείωσε ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Οφείλοντας να διασφαλίσουμε τη φήμη του ακτινιδίου που παράγεται στην Ελλάδα, ενισχύουμε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς μας, ώστε να περιορίζεται η δραστηριότητα όσων δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες, που και η ίδια η ποιότητα του προϊόντος μας οδηγεί να έχουμε. Ενώ ταυτόχρονα, δίνουμε και τη βαρύτητα που χρειάζεται για την ενίσχυση της επενδυτικής δραστηριότητας και των εκσυγχρονισμό της καλλιέργειας».



Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • X
podcastthumbnail2.png
1045 (300 x 250 px) (8 x 10 cm) (1).png
1.png
xiotis.jpg
dimanik.jpg
OlympiaChour
G Adv
14794143_10210956394167365_1944590052_n.jpg
electronet.jpg
bottom of page