top of page

Προχωράει η δημοπράτηση του εστιατορίου των Λουτρών Πόζαρ



Δήλωση του Προέδρου των Λουτρών Πέτρου Τζέκου:


Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε ένα συγκροτημένο πλάνο με αποκλειστικό σκοπό τη ραγδαία ανάπτυξη της επιχείρησης των Λουτρών.


Ένα πλάνο που αναλύσαμε πολλές φορές και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την επιτυχή ολοκλήρωσή του.


Θα συνεχίσουμε διότι αντιλαμβανόμαστε τη δυσπιστία της κοινωνίας. Δυσπιστία που τα αίτια της ανευρίσκονται εάν ανατρέξουμε στο παρελθόν.



Καταφέραμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να βάλουμε τις βάσεις μιας συνεχούς αναπτυσσόμενης πορείας της επιχείρησης των Λουτρών. Πλησιάζει η ώρα που τα αποτελέσματα της προσπάθειας αρχίζουν να γίνονται εμφανή.


Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024, εγκρίθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας μας, οι όροι δημοπράτησης του εστιατορίου της επιχείρησης. Ένα εστιατόριο που για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν κλειστό.


Αφού λοιπόν ολοκληρώσαμε τη μελέτη στατικότητας μόλις την 01 Οκτωβρίου 2024, την επόμενη ημέρα πιστοί στις δεσμεύσεις μας ετοιμάσαμε τη δημοπράτηση του εστιατορίου.


Για εμάς η ασφάλεια των συνδημοτών και των επισκεπτών μας, είναι βασική προτεραιότητα.


Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας και με απόλυτη ειλικρίνεια απέναντι στην κοινωνία, συνεχίζουμε το έργο μας, για μια λουτρόπολη που αξίζουμε.

Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • X
podcastthumbnail2.png
1045 (300 x 250 px) (8 x 10 cm) (1).png
1.png
xiotis.jpg
dimanik.jpg
OlympiaChour
G Adv
14794143_10210956394167365_1944590052_n.jpg
electronet.jpg
bottom of page