top of page

Σκύδρα: Δράση «Υιοθετήστε τη γειτονιά σας» από την εθελοντική ομάδα ΣΚΥ-ΔΡΑσις




Η δράση που οραματιστήκαμε πριν λίγα χρόνια έγινε πράξη για ακόμη μια φορά από μερικούς "ανήσυχους" ανθρώπους μιας γειτονιάς.


Με ιδέα και πρωτοβουλίες μιας εκ των κατοίκων, της Έφης Στόγιου, η εθελοντική ομάδα ΣΚΥ-ΔΡΑσις, συντόνισε τις κινήσεις, ένωσε τις δυνάμεις, βοήθησε από την αρχή μέχρι το τέλος, όλες και όλους που ήθελαν να ομορφύνουν ένα τμήμα της οδού Πέτρου Σαχίνη στη Σκύδρα. Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία.



Ανοίξαμε τις τρύπες, φυτέψαμε 14 καλωπιστικές δαμασκηνιές, δέντρα κατάλληλα για πεζοδρόμια πόλης, μπήκαν και τα απαραίτητα στηρίγματα και ευχόμαστε πλέον να έχουν καλή ρίζα.


Και πως να μην έχουν όταν το πρώτο τους πότισμα έγινε από τα χεράκια πολλών μικρών παιδιών των οικογενειών που συμμετείχαν στη δράση; Η κάθε οικογένεια "υιοθέτησε" από ένα δέντρο, υποσχόμενη να το ποτίζει και να το φροντίζει.


Παράλληλα με τη δενροφύτευση, οι κάτοικοι πήραν στα χέρια σκούπες, φαράσια και χορτοκοπτικά και δεν έχασαν την ευκαιρία για έναν γενικότερο καλλωπισμό του δρόμου όπου ζουν.



Μηνύματα συμμετοχής, μηνύματα εθελοντισμού, μηνύματα αισιόδοξα που αξίζουν να βρουν μιμητές! Ένα λιθαράκι στη διαμόρφωση Παιδείας στα μικρά μας παιδιά.


Συγχαρητήρια σε όλες και όλους που συμμετείχαν!


Αν θέλετε να "υιοθετήσετε" και τη δική σας γειτονιά, η ομάδα μας είναι εδώ, να συνδράμει με μεγάλη χαρά, προσφέροντας την εμπειρία της και τον κατάλληλο εξοπλισμό. 






Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • X
podcastthumbnail2.png
1045 (300 x 250 px) (8 x 10 cm) (1).png
1.png
xiotis.jpg
dimanik.jpg
OlympiaChour
G Adv
14794143_10210956394167365_1944590052_n.jpg
electronet.jpg
bottom of page