top of page

Σκύδρα: Ρεσιτάλ λαϊκισμού! Η Μαρία Παπαδοπούλου πρότεινε την κατάργηση της εξέδρας, πάνω από την εξέδρα



Η Μαρία Παπαδοπούλου πρότεινε την κατάργηση της εξέδρας, πάνω από την εξέδρα

Μια πρόταση βγαλμένη απ' το χρονοντούλαπο των εποχών που επικρατούσε ο λαϊκισμός και τα διλήμματα «Μνημόνιο - Αντιμνημόνιο», έφερε στην επικαιρότητα η επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλαγή Σκυτάλης» του Δήμου Σκύδρας Μαρία Παπαδοπούλου.


Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της αναφέρει πως «η Αλλαγή Σκυτάλης προτείνει την κατάργηση της εξέδρας, όπως συμβαίνει επι πολλά έτη στην Αθήνα, όπως έπραξε η δημοτική αρχή Έδεσσας φέτος! Δεν χωράνε διαχωρισμοί και διακρίσεις σ έναν τόπο, είμαστε όλοι ένα, όλοι μαζί, σε μια ευθεία μαζί με τους δημότες χωρίς εξέδρες παρωχημένης αισθητικής».



Βέβαια, θα μπορούσε κανείς να πει ότι η κ. Παπαδοπούλου φάσκει και αντιφάσκει, καθώς τη στιγμή που κάνει την παραπάνω πρόταση, συνοδεύει την επίμαχη ανάρτηση με φωτογραφίες της πάνω στην εξέδρα που η ίδια χαρακτηρίζει... «παρωχημένης αισθητικής».


Εύλογα προκύπτει το ερώτημα, για ποιο λόγο η ίδια και οι συνεργάτες της έσπευσαν να απολαύσουν την παρέλαση απ' τη θέα που προσφέρει η εξέδρα και δεν την παρακολούθησαν «σε μια ευθεία μαζί με τους δημότες» όπως προτρέπουν με την πρότασή τους.


Αναρωτιόμαστε, άδικα συμπεραίνουν πολλοί δημότες της Σκύδρας, ότι πρόκειται για μια πρόταση «πυροτέχνημα», την οποία αναιρεί πρώτη η ίδια η εκφραστής της και επικεφαλής του συνδυασμού Μαρία Παπαδοπούλου;

Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • X
podcastthumbnail2.png
1045 (300 x 250 px) (8 x 10 cm) (1).png
1.png
xiotis.jpg
dimanik.jpg
OlympiaChour
G Adv
14794143_10210956394167365_1944590052_n.jpg
electronet.jpg
bottom of page