top of page

Συμμετοχή μαθητών του ΓΕΛ Σκύδρας στους Ρητορικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας



Συμμετοχή μαθητών του ΓΕΛ Σκύδρας στους Ρητορικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας

Τη Δευτέρα, 1 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο 1ο ΓΕΛ Έδεσσας η προκριματική φάση των Ρητορικών Αγώνων Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας μεταξύ μαθητών/τριών Λυκείων, που διοργάνωσε η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Πέλλας.



Μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου μας συμμετείχαν στους Ρητορικούς Αγώνες με δύο ομάδες, η μια εκ των οποίων έλαβε την τρίτη θέση με κριτήριο τις νίκες και το σύνολο της βαθμολογίας της.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους/-ες τους/τις μαθητές/-τριές μας, που με υψηλό επίπεδο ευγενούς άμιλλας και με πνεύμα συνεργασίας και σεβασμού ανέπτυξαν τις διαλεκτικές τους δεξιότητες.


Συγχαρητήρια και στις ομάδες του Γενικού Λυκείου Κρύας Βρύσης και του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών που κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση των Αγώνων, που θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια με τη συμμετοχή και σχολείων των Νομών Ημαθίας, Πιερίας και Κιλκίς.


Ευχαριστούμε πολύ για την προετοιμασία και στήριξη των ομάδων του Ομίλου Επιχειρηματολογίας τις εκπαιδευτικούς του σχολείου κα. Χρυσοχοΐδου Παρθένα, κα. Μισαηλίδου Δέσποινα και κα. Ρότσια Αικατερίνη.




Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • X
podcastthumbnail2.png
1045 (300 x 250 px) (8 x 10 cm) (1).png
1.png
xiotis.jpg
dimanik.jpg
OlympiaChour
G Adv
14794143_10210956394167365_1944590052_n.jpg
electronet.jpg
bottom of page