top of page

Επεισόδιο για μια... καρέκλα στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας - Η αποκάλυψη της Δημάρχου Κ. Ιγνατιάδου για την ημέρα της ορκωμοσίας




Άγρια κόντρα ξέσπασε με το… «καλημέρα» στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας της Τρίτης 16 Ιανουαρίου.


Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Χάρης Πορτοκαλίδης, θέλησε ως Αντιπρόεδρος να τοποθετήσει την καρέκλα του δίπλα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όταν ο Πρόεδρος Στάθης Ανδρεάδης του ζήτησε ευγενικά να καθίσει μαζί με τον Γραμματέα στα έδρανα που βρίσκονται ακριβώς μπροστά, καθώς εκεί είναι η θέση του, ο ίδιος αρνήθηκε και μάλιστα άρχισε να φωνάζει και να επικαλείται την Δημοκρατία και τον πολιτικό πολιτισμό.


Μάλιστα, απευθύνθηκε στη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου με υποτιμητικές και απαξιωτικές προσφωνήσεις όπως «κυρία μου», με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ολόκληρο επεισόδιο χωρίς καμία ουσία.


Η Δήμαρχος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και τον κάλεσε να σεβαστεί το 80% των πολιτών της Σκύδρας που εμπιστεύτηκαν τη Διοίκηση του Δήμου στην ίδια και τους συνεργάτες της.


Μάλιστα, όταν τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο, η ίδια απάντησε στον Δημοτικό Σύμβουλο και στα περί «πολιτικού πολιτισμού» με μια αποστομωτική απάντηση, λέγοντας ότι «πολιτικός πολιτισμός είναι να έρχεσαι να συγχαρείς τον πολιτικό σου αντίπαλο όταν κερδίζει. Εσείς το είδατε αυτό στις πρόσφατες εκλογές; Άφαντη η μείζονα αντιπολίτευση. Πολιτικός πολιτισμός είναι, όταν η Δήμαρχος εύχεται στην ορκωμοσία καλή επιτυχία, να της δίνουν το χέρι και μετά να μην το σηκώνουν και κοιτάνε μήπως έκανα κάτι το χέρι, μήπως το έφαγα. Ευτυχώς όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα σε κάμερα. Δεν είχα πει τίποτα τόσο καιρό, όμως εφόσον με προκαλέσατε θα τα μάθε όλος ο Δήμος Σκύδρας. Αυτός είναι ο πολιτικός σας πολιτισμός, που θα μας κάνετε και μαθήματα. Εμείς υπηρετούμε με επιτυχία συνεχώς και διαρκώς την τοπική αυτοδιοίκηση εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Εμείς είμαστε στα έδρανα της πλειοψηφίας, εσείς με τη συμπεριφορά σας είστε αλλού». 



Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • X
podcastthumbnail2.png
1045 (300 x 250 px) (8 x 10 cm) (1).png
1.png
xiotis.jpg
dimanik.jpg
OlympiaChour
G Adv
14794143_10210956394167365_1944590052_n.jpg
electronet.jpg
bottom of page