top of page

Λόγια καρδιάς από την Δήμαρχο Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου: «Σε έναν ιδανικό και όμορφο κόσμο, η αποδοχή και ο σεβασμός όλων των ανθρώπων είναι αυτονόητα»




Σ' έναν ιδανικό και όμορφο κόσμο η αποδοχή και ο σεβασμός όλων των ανθρώπων είναι αυτονόητα, σε συνδυασμό με την ύπαρξη υποδομών που διευκολύνουν τη ζωή όλων μας και επιτρέπουν τις ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες σε όλους μας.


Δυστυχώς όμως απ' αυτά που βλέπουμε καθημερινά, φαίνεται ότι ακόμη έχουμε πάρα πολύ δρόμο να βαδίσουμε.


Αυτό που προέχει λοιπόν είναι η αλλαγή νοοτροπίας, οι έννοιες αποδοχή, σεβασμός, ενσυναίσθηση, συμπερίληψη να γίνουν τρόπος ζωής.


Και είμαι πολύ χαρούμενη που στο δήμο μας, έχουμε συλλόγους και ανθρώπους, όπως οι άνθρωποι του ΣΥΜΒΑΔΙ-ΖΩ, που εργάζονται για την αλλαγή νοοτροπίας και τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής, όλων μας.


Χαίρομαι επίσης, που γνωστοί και άγνωστοι, αρμόδιοι και υπεύθυνοι, καταθέτουν δημόσια ότι η Σκύδρα μας, είναι μπροστά σε υποδομές, τουλάχιστον σε σχέση με όμορες πόλεις, χωρίς αυτό βεβαίως να σημαίνει ότι δεν έχουμε να κάνουμε ακόμη πολλά.


Έχουμε υποχρέωση, ευθύνη και καθήκον να ΣΥΜΒΑΔΙ-ΖΟΥΜΕ όλοι μαζί, για ν αλλάξουμε τον κόσμο.


Πολλά, πολλά συγχαρητήρια στο σύλλογο ΣΥΜΒΑΔΙΖΩ, στον πρόεδρο Τάσο Τσίου, τα μέλη του Δ.Σ. , όλες και όλους που πλαισίωσαν και αγκάλιασαν το σύλλογο, αφήνοντας παρακαταθήκη το έργο τους.


Η χθεσινή εκδήλωση του συλλόγου, ήταν τεράστια, μοναδική και ανεπανάληπτη.


Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω και όλο τον κόσμο που χθες συμμετείχε μαζικά και ουσιαστικά στην εκδήλωση.


Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στον πρόεδρο και σε όλους τους ανθρώπους του συλλόγου.


Ένα τεράστιο μπράβο στον Λάζαρο Φαντίδη, στον εξαιρετικό καλλιτέχνη Ματθαίο Τσαχουρίδη, αλλά και στα δικά μας παιδιά, τον Ραφαήλ Καραγεωργίου και τους συνεργάτες του.


Συμβαδί- ζουμε όλοι μαζί!



Komentar


  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • X
podcastthumbnail2.png
1045 (300 x 250 px) (8 x 10 cm) (1).png
1.png
xiotis.jpg
dimanik.jpg
OlympiaChour
G Adv
14794143_10210956394167365_1944590052_n.jpg
electronet.jpg
bottom of page